Marcela
Pentru scaparea de demoni, sfat din cartea Puterea rugaciunii, Iertarea mortilor
________________________________________
"Cand un crestin se cearta cu un frate al sau, ori in ce loc s-ar afla si-l da raului, cum se desparte si nu mai vede pe acela, sa-si aleaga loc ascuns si plecand genunchii sa zica cu lacrimi: Iarta-mi Doamne, greseala ce facui de dadui raului pe fratele meu cutare...numindu-l cu numele si iarta-l si pe le, caci eu il iert din tot sufletul, in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh,amin! Iar pe diavol il cert in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh,amin!

Iar cand isi face rugaciunea ziua si noaptea, sa zica dupa rugaciune, asa: Sa te certe puterea Sfintei Treimi, sa te certe Domnul Iisus Hristos, sa te certe toate puterile ceresti, pe tine demon al intunericului. Sa piei cu toata puterea mestesugului si stapanirea ta, din tot cuprinsul meu si sa piei tu demon si de la toti pe care ti i-am dat eu tie in zilele vietii mele, cand ei m-au suparat si eu nu i-am iertat. Caci eu ii iert in clipa aceasta pe toti cati am dat raului in toata viata mea, iert pe toti cati i-am blestemat si iert pe toti cu cati m-am certat si sunt certat
Etichete: edit post
1 Response
 1. Buna ziua, va rog sa dati mare atentie urmatoarelor cuvinte.
  "Puterea Rugaciunii Iertarea Mortilor". Este o carte scrisa dupa vedeniile unui crestin ortodox, sateanul Ion C. Popa Gheorghe din comuna Cuca, judetul Arges. In aceasta carte Dumnezeu si Sfantul Arhanghel Mihail il invata cum sa se roage fiecare crestin casa se mantuiasca si sa scape de demon.
  Cartea cuprinde invataturi pentru imbunatatirea sufletului si spre ajutorul celor morti.

  Domnul spune: "Cine va urma invataturiile din cartea pe care o vei scrie nu va fi lipsit de Bunatatiile cele Ceresti(Rai)". Daca puteti, va rog distribuiti-o mai departe.
  Am transcris cartea pe contul de google deoarece era destul de complicat sa deschid un site. Cartea este mica si se citeste destul de repede.
  PENTRU A CITI CARTEA ACCESATI LINKUL URMATOR:
  https://plus.google.com/app/basic/stream/z13tedgrxqj2yhob104cijbotmmcurvamjs


Trimiteți un comentariu