Marcela
Toti dorim sa fim iubiti ,iubirea da culoare vietii .,,Prietenul adevarat iubeste oricand si in nenorocire ajunge ca un frate''.I-ti doresc sa iubesti sincer si sa fii iubit cu adevarat......
________________________________________
• Povestea ochilor
Povestea ochilor

A fost odata o oarba care se ura pe ea insasi din
cauza ca era oarba.
Ea ura pe toata lumea, cu exceptia prietenului ei iubitor.
El era intotdeauna gata sa o ajute.
Intr-o zi ea i-a spus lui:
"Daca as putea sa vad lumea, eu m-as casatori cu tine."
Intr-o zi cineva i-a donat retina de care avea nevoie ca sa vada. Cand bandajele au fost date jos, ea a putut sa vada totul, inclusiv pe prietenul ei.
El a intrebat-o:
"Acuma ca tu poti vedea lumea, te casatoresti cu mine?"
Fata s-a uitat la el si a vazut ca el este orb. Numai vazand ochii lui inchisi a socat-o. Ea nu se astepta la asta.
Gandul ca trebuie sa se uite la ochii lui inchisi toata viata ei a facut-o sa-l refuze.
Prietenul ei a plecat; si a doua zi i-a scris o nota spunand:
"Sa ai grija de ochii tai, draga mea, pentru ca inainte sa fie ai tai, au fost ai mei!"

>>> Asa este si cu mintea omeneasca care lucreaza aproape intodeauna cand starea noastra se schimba. Numai cativa dintre noi ne reamintim cum viata noastra a fost inainte, si cine a fost alaturi de noi in cele mai dureroase situatii.

Viata este un cadou!

Astazi, inainte sa spui cuiva un cuvant rau, gandeste-te la cineva care nu poate sa vorbeasca.
Inainte sa spui ca mancarea nu este gustoasa, gandeste-te la cineva care nu are ce sa manance.
Inainte sa-ti judeci sotul sau sotia, gandeste-te la cineva care plange la Dumnezeu pentru o companie.
Astazi, inainte sa te plangi despre viata, gandeste-te la cineva care a plecat de tanar de pe acest pamant.
Inainte sa te plangi de copii, gandeste-te la cineva care ar dori sa aiba copii.
Inainte sa te plangi de cineva ca nu ti-a curatat casa sau nu a maturat-o, gandeste-te la oamenii care traiesc pe strada.
Inainte sa arati cu degetul si sa condamni pe cineva, adu-ti aminte ca nimeni dintre noi nu este fara pacat si noi toti trebuie sa raspundem in fata Creatorului nostru.
Si cand ganduri depresive te doboara, pune un zambet pe fata si multumeste-i lui Dumnezeu ca esti in viata!
Fii recunoscator daca ai citit acest mesaj, ai un prieten care s-a gandit la tine!
o 5 zile in urma la 04:03
o 0 comentarii
o nici o evaluare
• Sa trăieşti cu ochii deschişi!
Într-o imagine din Călătoria Creştinului (Pelerinului) de John Bunyan era un om care grebla nişte vreascuri.
O singură ridicare a capului l-ar fi ajutat să vadă că cineva îi oferea o cunună.
Avem două alternative:
- să trăim cu capul plecat la vreascuri sau cu ochii în sus, acceptând cununa
- să trăim cu ochii închişi şi să nu vedem potopul de binecuvântări ce zilnic se revarsă asupra noastră, sau să avem ochii minţii şi inimii deschişi şi să vedem cât de mult ne iubeşte Domnul

- Cerem într-una binecuvântări fără să mulţumim pentru cele pe care deja le-am primit.
- Refuzăm binecuvantari pe care Domnul ni le oferă, filtrându-le prin înţelepciunea lumii şi prin vocea firii pământeşti.

Un cântec spune să-ţi numeri binecuvântările. Poate nu ar strica un exerciţiu real: la sfârşitul zilei să aşternem pe hârtie, ca sa nu uităm, care sunt binecuvântările pe care le-am primit în acea zi.
Ar fi multe pagini de umplut.
Dacă nu am putea scrie nimic sau foarte puţin atunci ar trebui să scriem cu litere mari: POCAINŢĂ.
Şi am putea să cântăm şi să ne rugăm fierbinte:
Deschide-mi ochii!
Vreau să Te văd Isus!
o 20 ianuarie 2010
o 1 comentariu
o nici o evaluare
• Alege sa nu te ingrijorezi
Matei 6:27 Dar cine dintre voi, ingrijorandu-se, poate adauga un cot la statura lui?

Multi Crestini sunt obisnuiti cu intrebarea retorica a lui Isus: "Dar cine dintre voi, ingrijorandu-se, poate adauga un cot la statura lui?" Dar nu multi dintre noi lasa cu adevarat acest lucru sa intre in inimile noastre si sa permita dragostei lui Dumnezeu sa ne elibereze de obiceiul nostru de a ne ingrijora.

Adevarul este ca, nicio cantitate de ingrijorare nu iti poate lungi viata sau adauga vreun lucru persoanei tale fizice. In schimb, ingrijorarea te priveaza de somn, sanatate si de multi ani buni. De fapt, doar atunci cand esti liber de ingrijorari poate ungerea lui Dumnezeu sa curga libera in tine, intarindu-te, vindecandu-te, restaurandu-te si adaugandu-ti.

O membra a bisericii, dupa ce a facut o mamografie, a aflat ca avea noduli in sani. La primirea raportului doctorului, ea a scris acest lucru pe raport: "Isus este vindecatorul meu. Eu imi primesc vindecarea. Eu sunt vindecata. Ma odihnesc complet in Dumnezeu."

A fost programata mai tarziu in cursul acelei zile pentru o biopsie in vederea determinarii tipului nodulilor, daca acestia erau maligni. Cumnata ei, care servea pranzul alaturi de ea in acea zi, a fost martora la atitudinea ei voioasa si libera de griji in timp ce isi servea pranzul.

Inapoi la clinica, aceasta sora pretioasa a stat printre alte doamne care erau si ele acolo pentru biopsiile lor. Acestea pareau foarte ingrijorate, asa ca a inceput sa Il impartaseasca pe Isus cu ele si s-a rugat pentru cateva dintre ele. Cand a venit randul ei si i s-a facut o scanare cu ultrasunete, doctorul a fost lasat perplex - scanarea ei nu a aratat nicio dovada a vreunui nodul!

Doctorul s-a retras pentru a se sfatui cu colega sa care descoperise nodulii la inceput. Uluiti, ambii doctori si-au demarat propriile investigatii. Au revenit la aceasta doamna doar pentru a-i spune: "Este un miracol!"

Prietene, atunci cand te ingrijorezi, tu de fapt crezi ca diavolul are puterea de a face incursiuni in viata ta de care Dumnezeu nu te poate proteja. Dar atunci cand refuzi sa te ingrijorezi, tu iti pui credinta in Dumnezeu. Ai mai multa incredere in dragostea si puterea Sa lucrand pentru tine decat in abilitatea diavolului de a te rani! Cand refuzi sa te ingrijorezi, dar alegi sa te odihnesti in lucrarea terminata a lui Cristos, vei privi manifestarea binecuvantarii tale. Tu vei privi miracolul tau!
Etichete: edit post
89 Responses
  1. Sarut mana, doamna Marcela!
    La multi ani si sa aveti un an nou 2015 plin de realizari si cu multa sanatate!
    Foarte interesant blogul dvs! Imi place mult!
    Va astept cu drag si pe blogul meu, care e pe aceeasi tema:
    http://www.credinta-dreapta.blogspot.ro/
    Daca doriti, putem face schimb de linkuri si/sau bannere intre blogurile noastre.
    Cu stima,
    Mircea


  2. Foarte interesant blogul dvs!
    Va astept si eu cu drag pe blogul meu, pe aceeasi tema:
    www.credinta-dreapta.blogspot.ro
    Daca doriti, putem face si schimb de linkuri si/sau bannere!
    Doamne ajuta!


  3. Agastykos Says:

    Scrieti frumos si din inima... Aduceti blandete in jur si bine :-)


  4. Agastykos Says:

    Scrieti frumos si din inima... Aduceti blandete in jur si bine :-)


  5. Anonymous Says:

    Când l-am găsit pe dr. Ilekhojie, aveam nevoie disperată să-l aduc pe fostul meu iubit înapoi. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după 6 ani fără explicații. Îl contactez pe Dr.Ilekhojie prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, soțul meu mi-a început să mă trimită din nou și m-am simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr. Ilekhojie ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îmi recomand foarte mult dr. Ilekhojie, dacă aveți nevoie de ajutor de la adresa e-mail: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp pe 2348147400259 Website: https://ilekhojie-solutions.webnode.com


  6. Unknown Says:

    Mărturie De Jennifer Gaspar. Cum să-ți recuperezi rapid fostul!

    Am fost rănit și mi s-a rupt inima când a apărut o problemă foarte mare în căsnicia mea, acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru un divorț. a spus că nu a vrut să stea niciodată cu mine și că nu mă mai iubește. Așa că s-a împachetat din casă și a făcut ca eu și copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l întoarce, după multă cerșetă, dar nu a avut niciun rost. Și el mi-a confirmat că a luat decizia sa și nu a vrut să mă mai vadă niciodată. Așa că într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care a întrebat de soțul meu. Așa că i-am explicat fiecare lucru, așa că mi-a spus că singurul mod în care îmi pot primi soțul înapoi este pentru a vizita un caster vraja, pentru că a funcționat cu adevărat și pentru el. Așa că nu am crezut niciodată în vraja, dar nu am avut altă opțiune decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a casetei de vraja pe care a vizitat-o. (drodion60@yandex.com) Așa că a doua zi dimineață, am trimis un mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar casterul vrăjitor m-a asigurat că îl voi primi pe soțul meu în trei zile. Ce declarație uimitoare !! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi, două zile, atât de surprinzător, soțul meu care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a dat un telefon pentru a mă informa că se va întoarce. Atât de uimitor!! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, cu ajutorul unui război vrăjitor. Așadar, vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă să contactați DR ODION, vă dau 100% garanție că el vă va ajuta .. Trimiteți-i un e-mail la: (drodion60@yandex.com) sau sunați / Whattsapp numărul său de telefon mobil +2349060503921


  7. Ma numesc Kristen Van Weyenberg. Soțul meu m-a lăsat pe mine când aveam 6 luni însărcinată cu fiica noastră în 2016 și s-a mutat cu amanta lui de atunci, nici măcar nu are grijă de noi amândoi. A trebuit să fac 3 schimburi în fiecare zi pentru a-mi plăti facturile și pentru a avea grijă și de fiica mea. Luna trecută am întâlnit un articol online care spunea cum Lordul Zakuza a fost atât de util pentru mulți oameni din restaurarea vieții lor de dragoste distruse. L-am contactat și mi-a spus că îmi va restabili căsătoria în 48 de ore cu puterile sale magice și am crezut în cuvintele sale că soțul meu se va întoarce și „va umbla”, în 48 de ore după ce am contactat Lordul Zakuza, soțul meu a revenit implorând spunând că nu știe ce a venit peste el, că-i pare rău și mi-a promis că nu o să renunțe niciodată eu și fiicei mele din nou, sunt atât de recunoscător pentru el pentru restabilirea căsătoriei mele. WhatsApp acest număr +1 (740) 573-9483 sau trimiteți-l prin e-mail pe (doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com) pentru mai multe întrebări dacă aveți nevoie de ajutorul lui.


  8. Anonymous Says:

    stăteam pe balconul meu gândindu-mă cum căsnicia mea s-a transformat de la mai bine la mai rău cu ochii lacrimi, căsnicia mea se prăbușea chiar în fața ochilor și toate eforturile mele de a rezolva lucrurile cu soțul meu nu au funcționat. Am aflat că soțul meu o vede pe una dintre fostele lui prietene, așa că i-am vorbit despre asta și cuvintele care i-au ieșit din gură mi-au zdrobit inima pentru că a spus că vrea un divorț, această luptă a continuat câteva luni până într-o zi fatidică Treceam printr-un site de relații când am văzut o mărturie a unei doamne, ea descrie cum un nume puternic de vrăjitor spiritual, Dr. Ajayi, a ajutat-o ​​în a readuce pacea în casa ei, aruncându-i o vrajă, i-am copiat numărul și l-am contactat imediat, mi-a pus câteva întrebări despre mine și îi descriu situația mea, într-o săptămână după vraja, soțul meu a venit acasă și a cerut iertare spunând că nu știe ce a venit peste el și promit să nu-l contactez niciodată pe fosta sa fată din nou. Începând din acea zi am din nou pace în casa mea și mulțumesc dr. Ajayi, marele vrăjitor, pentru că este un om al cuvintelor sale. Dacă vă confruntați cu vreo problemă de viață în domeniul sănătății sau alte probleme sociale, contactați Dr. Ajayi pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau numărul Viber / Whatsapp: +2347084887094


  9. LILIAN NIKKY Says:

    Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte veselă din viața mea, datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-l recuperez pe fostul meu soț cu vrăjirea sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, deoarece soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fosta și ajuta la fixarea relației. și să îi facă pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi îi cer ajutorul, dar, spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici sărbătoresc acum pentru că soțul meu s-a schimbat complet definitiv. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat jucător de vrăji. AVETI NEVOIE DE AJUTOR APLICATI ACUM MEDICUL SAGURU ACUM VIA E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta.
    1 VRAIE DE IUBIRE
    2 CÂȘTIGĂ EX BACK
    3 FROTUL MIEREI
    4 VRAJA DE PROMOVARE
    5 VRAJA DE PROTECȚIE
    6 VRAJA DE AFACERI
    7 VRAJA MUNCĂ BUNĂ
    8 VRAJIA LOTERIEI ȘI VRAJA CAZULUI DE CURȚIE.


  10. Anonymous Says:

    Fostul meu iubit m-a părăsit acum 7 săptămâni după ce, am încercat APROAPE TOTUL să îmi restabilesc relația și am fost dezamăgit. Niciunul nu funcționa, O săptămână mai târziu am văzut site-ul doctorului Ilekhojie și după ce am contactat-o pe Dr. Ilelhojie pentru ajutor, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul a fost pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte RAPID și rezultatul a fost eficient. Dr. Ilekhojie este singurul jucător de vrăji cu care am avut succes, iubitul meu m-a sunat și mi-a spus că vrea să ne întoarcem și să ne căsătorim cu mine. s-a întors la mine implorându-mă să-l accept înapoi și acest lucru s-a întâmplat Datorită ajutorului doctorului Ilekhojie Sunt atât de fericit că îl am pe prietenul meu înapoi. Contactați-l acum pe Dr. Ilekhojie pentru o vrajă de dragoste urgentă și rapidă pentru a vă recâștiga relația .. Iată contactul său Apelați / WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com


  11. Anonymous Says:

    Sunt din SUA Washington. Am promis întotdeauna că vă recomand persoanelor de acolo care ar putea avea nevoie și de ajutorul vostru, pentru că găsirea e-mailului a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Dr. Illekhojie ești cel mai considerat și plin de compasiune pe care l-am cunoscut. Eram atât de jos după ce am fost lipsit de iubire timp de aproape cinci ani. Am solicitat o vrajă de dragoste reîntregire și uimitor a funcționat. Trăiesc fericit cu cel mai drăguț om din viață și pentru asta mă rog. Mulțumesc, Dr. Ilekhojie nu ar fi suficient, având în vedere ceea ce ați făcut pentru mine, așa că am decis să împărtășesc această mărturie a muncii dvs. de mână întregii lumi pentru a afla despre munca voastră bună pentru mine. Puteți contacta acest bărbat pentru orice problemă de relație și, de asemenea, vă va ajuta, prin intermediul lui WhatsApp Dr Ilekhojie la +2348147400259 Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com


  12. annonymous Says:

    Viața este un mister cu multe întrebări care au nevoie de răspunsuri, cu ce probleme te confrunți pe pământ?
    Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care să te facă confuz și să-i dorești înapoi în viața ta? Dr. Ajayi este omul potrivit pentru meserie, el este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, Dr. Ajayi mă ajută să-mi salvez acasă spartă, aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja sa puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar cu vraja exprimată de Dr. Ajayi, el sa întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați-l pe dr. Ajayi, turnătorul de vrăji, dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com


  13. Anonymous Says:

    Viața este un mister cu multe întrebări care au nevoie de răspunsuri, cu ce probleme te confrunți pe pământ?
    Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care te face să te confuze și să-i vrei înapoi în viața ta? DR WALE este omul potrivit pentru slujbă, el este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, DR WALE mă ajută să-mi salvez casa spartă aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja lui puternică . Eu și soțul meu am fost separați 14 luni fără comunicare, dar odată cu vraja exprimată de DR WALE, el sa întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați DR WALE, aparatul de turnat vrajă dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. WhatsApp / Viber: +2349015141346 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com


  14. Unknown Says:

    Cum mă întorc cu soțul meu! Am avut luxul de a fi supradotat 30 de minute pentru o lectură cu Marele Dr. Ilekhojie. Întâlnindu-mă cu dr. Ilekhojie, am reușit să obțin o anumită claritate asupra multor lucruri, căsătoriei mele tocmai după tot ce am trecut. Au trecut 5 ani de când soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei, datorită doctorului Ilekhojie am putut să mă conectez cu soțul meu și el mă iubește mai mult decât obișnuia. Veșnic recunoscător Marelui Dr Ilekhojie! Vă recomand cu drag, riscați ... dacă nu sunteți credincios, el vă va face unul! Detaliile sale de contact Număr Whatsapp: +2348147400259 sau e-mail: [gethelp05@gmail.com


  15. Unknown Says:

    La începutul acestui an, când te-am contactat pentru prima oară, eram într-o luptă amară de divorț cu soțul meu. Am crezut că căsătoria și familia mea sunt distruse. Am găsit site-ul dvs. și am răsuflat ușurat, deși chiar nu știam cum a funcționat. Nu numai că vraja ta de dragoste Stop Divorce a funcționat foarte repede pentru mine, dar ai fost acolo să mă ajuți și să mă sfătuiești în fiecare etapă a procesului. M-ați ajutat atât de mult și sunt fericit să vă informez cu privire la progresele noastre. Eu și soțul nostru ne-am împăcat și ne-am reînnoit jurămintele. Suntem mai puternici ca oricând. Sunt atât de fericită încât ai putut să mă ajuți să-mi păstrez familia intactă. Fără tine nu sunt sigur ce aș fi făcut. Vă confruntați cu aceleași probleme în căsătoria dvs., atunci îl puteți contacta prin e-mailul Său: (gethelp05@gmail.com) Telefon: +2348147400259


  16. Unknown Says:

    iubitul meu s-a despărțit de mine după 7 ani de relație. a început de la mici neînțelegeri după care mi-a spus că ar fi bine să iau o pauză, ceea ce cred că s-a transformat într-o despărțire. El nu mă mai caută, mi-a blocat numărul și oamenii au spus că l-au văzut cu o altă fată, asta mi-a adus lacrimi în ochi pentru că suntem pe cale să ne căsătorim, am căutat ajutor când am dat peste acest om spiritual numit Dr. Ajayi care au ajutat mulți oameni care au probleme de relație, am vorbit cu el despre situația mea și el mi-a descris procesul de a reveni cu iubitul meu, i-am urmat instrucțiunile și astăzi sunt fericit pentru că bărbatul meu a revenit după 5 luni de despărțire și suntem fericit căsătorit acum. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui jucător de vrajă pentru orice fel de problemă de relație, contactați-l pe Dr. Ajayi pentru o soluție durabilă. Număr Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com


  17. Unknown Says:

    Numele meu este Amber Luke Și locuiesc în SUA, ohio, trebuie să depun această mărturie miraculoasă, care este atât de incredibilă până acum. Am avut o problemă cu fostul meu soț acum 2 ani, ceea ce a dus la despărțirea noastră. Nu eram din nou eu însumi, mă simțeam atât de gol în mine, dragostea și situația mea financiară au devenit cele mai grave, până când un prieten apropiat de-al meu mi-a povestit despre un jucător de vrăji care a ajutat-o și în aceeași problemă, pe care îl cheamă dr. Ilekhojie. Am trimis prin e-mail jucătorului de vrăji și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut, pentru a scurta povestea lungă. Înainte să știu ce se întâmplă, în mai puțin de două zile soțul meu mi-a sunat și mi-a spus că se întoarce la mine, că am fost atât de fericit că l-am întors la mine. Cea mai interesantă parte a poveștii este că sunt însărcinată. Mulțumesc doctorului Ilekhojie pentru că mi-a salvat căsnicia și că i-a salvat și pe alții. Continuați munca bună, dr.Ilekhojies contactați gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259


  18. Anonymous Says:

    Am fost foarte confuză când soția mea cu care m-am căsătorit acum 11 ani mi-a spus că are nevoie de divorț pur și simplu pentru că s-a îndrăgostit de un tip pe care l-a cunoscut la bancă. Ea și-a luat toate bunurile și a părăsit casa mea chiar și atunci când am rugat-o să nu meargă, dar a insistat și a plecat. Nu a fost deloc ușor pentru mine, deoarece mă durea și nu puteam să merg la serviciu sau chiar să mănânc, am făcut multe cercetări pe internet când am întâlnit câteva mărturii frumoase pe care oamenii le-au împărtășit despre dr. Ilekhojie, așa că am contactat rapid El i-a spus povestea mea. Nu am știut niciodată că dr. Ilekhojie ar putea fi atât de drăguț, mi-a spus că soția mea se va întoarce la mine în 4 zile și totul s-a întâmplat exact așa cum a spus el, apoi am ajuns la concluzia că am găsit un Dumnezeu pe Pământ și Voi continua să mărturisesc despre el până va veni Hristos. Iată detaliile de contact ale Dr. Ilekhojies Adresă de e-mail; gethelp05@gmail.com numărul Whatsapp; +2348147400259


  19. Unknown Says:

    Cum să-ți faci soțul să se întoarcă acasă cu copiii tăi din nou

    Sunt o doamnă cu 2 copii, sunt din SUA, soțul meu m-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai săi timp de aproximativ 10 luni, am suferit mult și am făcut tot ce am putut pentru a-l face să se întoarcă la mine și la copiii lui, dar nimic nu funcționează afară. a fost într-adevăr o perioadă stresantă pentru mine, pentru că puteam trece cu sufletul la gură. mi s-a spus să iau legătura cu medicul pentru vrajă de dragoste, ceea ce am făcut, am avut noroc să-l iau pe Dr. Ilekhojie Contact, care a putut să mă ajute, a lansat o vrajă de dragoste care mi-a adus soțul la mine și la copii mulțumesc mult Dr Ilekhojie, apreciez foarte mult ceea ce ai făcut pentru mine. aici el contactul său, dacă este necesar pentru rezolvarea relației dvs. Contactați Dr. Ilekhojie. Număr WhatsApp + 2348147400259 / Email (gethelp05@gmail.com)


  20. Anonymous Says:

    Când l-am găsit pe Dr. Ilekhojie, aveam nevoie disperată de a-l aduce înapoi pe fostul meu iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. El m-a abandonat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe Dr.Ilekhojie prin intermediul site-ului său web și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună . La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început din nou să-mi trimită mesaje text și s-a simțit oribil pentru ceea ce tocmai m-a supus. A spus că sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr.Ilekhojie, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Îl recomand cu drag pe Dr. Ilekhojie oricui are nevoie de ajutor. E-mail: gethelp05@gmail.com, Sunați-l sau adăugați-l pe WhatsApp prin: +2348147400259


  21. Anonymous Says:

    Sunt cea mai fericită persoană de pe pământ astăzi, pentru că astăzi, iubitul meu de cinci ani de fugă s-a întors la mine în genunchi, cu lacrimi în ochi, implorându-mă să-l iert și să-l accept înapoi, dr. ajutorul unei vraji. I-am văzut adresa de e-mail pe internet, unde o fată a postat cum o ajuta Dr. Ilekhojie, așa că am decis să-l contactez și mi-a spus că fiecare lucru va fi bine. Dr. Ilekhojie este un om de cuvânt pentru că totul a mers bine așa cum mi-a promis. Aveți neînțelegeri cu dragostea dvs. sau dragostea voastră vă lasă pentru altcineva, contactați-o astăzi pe dr. Ilekhojie și fiți fericiți. E-mail: (gethelp05@gmail.com Sunați / WhatsApp: +2348147400259


  22. Anonymous Says:

    Am dat peste mărturii despre DR WALE. O femeie spune că cineva folosea vraja magică pentru a-l ține pe soțul ei, iar soțului ei nu i s-a acordat timp și femeia a fost rănită. A spus că totul este în regulă când a contactat-o ​​pe dr. WALE. A spus că Dr. WALE a ajutat-o ​​să întoarcă totul pentru ea. Ea a spus că amândoi rămân fericiți împreună acum. O altă mărturie bună despre DR WALE a fost un bărbat care se plânge de modul în care soția ei îl înșela și nu știe cum să o prindă pe soție. El a spus că a contactat-o ​​pe DR WALE pentru ajutor, a spus că atunci când a contactat-o ​​pe DR WALE, DR WALE i-a făcut un farmec care îl face să o prindă și pe soția ei înmânată în flagrant. După ce am citit toate mărturiile, am ajuns la DR WALE pentru ajutor, deoarece soțul meu de acasă intenționa să divorțeze de mine. Când i-am spus lui Dr. WALE mi-a spus că totul va fi din nou bine. Mi-a spus să obțin obiectele de farmec pe care le-am făcut. El mi-a pregătit farmecul și iată că în câteva zile soțul meu care plănuia să mă părăsească a sunat la curte și le-a spus că încă se căsătorește cu mine. Vreau doar să-i mulțumesc lui DR WALE pentru toată minunea pe care a făcut-o pentru mine. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp +2347054019402


  23. Se pare că relația ta s-a încheiat sau pe cale să se termine? Marele Mutaba este aici pentru a vă ajuta cu vrăjile sale de dragoste. Pentru a-ți reveni fostul bf / gf, whatsapp him +2348054681416 sau e-mail Great Mutaba pe: Greatmutaba@yahoo.com


  24. Unknown Says:

    Șanse mari să-ți revii omul cu ajutorul DR ISIKOLO.
    eu sunt Patricia Paulet. soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri timp de aproximativ 10 luni. Am trecut prin multă durere, am făcut tot ce am încercat pentru a-l face să se întoarcă la mine și la copii, dar nimic nu a funcționat. a fost într-adevăr o perioadă stresantă pentru mine, pentru că nu am vrut niciodată să trec prin durerea inimii. mi s-a spus să iau legătura cu un medic de vrajă de dragoste pentru a mă ajuta, ceea ce am făcut, am avut norocul să iau contactul lui ISIKOLO care a putut să mă ajute, l-am contactat și i-am explicat totul și i-am respectat procedurile și a făcut vraja de reuniune de dragoste care mi-a adus soțul la mine și la copiii săi în 2 zile. multumesc mult DR ISIKOLO Apreciez foarte mult ceea ce ai facut pentru mine. Iată contactul său, dacă ți se poate solicita acest lucru prin rezolvarea problemelor de relație E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl poți și Whatsapp pe +2348133261196


  25. anonymous Says:

    Numele meu este Laura Mattis și eram în căutarea disperată a unui fel de a-l face pe fostul meu iubit să se îndrăgostească de mine. Am avut urcușuri și coborâșuri, dar în ultimele 6 luni relația noastră a plecat spre sud. Am cheltuit peste 500 pe un aparat de turnat vrăji pe care credeam că mă va ajuta și fără să știu că nu a ajutat-o. Mă întind pentru că vreau să fiu femeia dorită pe care am fost și el se îndrăgostește de mine și se căsătorește cu mine. Nu pot să-l imaginez pe acest băiat cu nimeni altcineva până nu l-am contactat cu adevărat pe Dr. ISIKOLO, care îmi face dorința inimii să devină reală. El mi-a dat detalii despre cum să mă ajute, ceea ce a făcut atunci când m-am conformat și mi-a salvat bărbatul din mâinile rele ale doamnei care l-a hipnotizat și omul meu s-a întors la tine în 48 de ore și am fost cu adevărat uimit că o astfel de manifestare a puterilor este cu adevărat real. Acum pot spune cu bucurie oamenilor să încerce DR ISIKOLO în problemele lor și să aștepte rezultatele imediate. contactați-l cu adresa sa de e-mail. isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196.


  26. Unknown Says:

    Acesta este Natali Oskar și sunt aici pentru a le spune tuturor despre DR ISIKOLO. După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, de mai multe ori amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit DR ISIKOLO care ajută oamenii cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să incearca. când l-am contactat, el m-a ajutat să fac vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și al său cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați-l pe DR ISIKOLO, cel mai bun jucător de vrăji de dragoste pentru relația dvs. sau problema căsătoriei care urmează să fie rezolvată astăzi prin intermediul lui WhatsApp la +2348133261196.


  27. DR. DAWN Says:

    Sunt Lona din București, iubitul meu m-a părăsit dintr-un motiv pe care nu mi l-a făcut niciodată cunoscut, m-a blocat pe fiecare rețea de socializare pe care aș putea să o iau în legătură cu el. ceea ce mi-a adus tristețe, am încercat să-l aduc înapoi, dar am fost înșelat de două ori, până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care mi-a spus cum a fost ajutată de un mare jucător de vrăji numit, Dr. White, apoi i-am scris pe WhatsApp, mi-a promis că mă va ajuta și totul va fi bine în 3 zile după ce a lansat o vrajă de dragoste și am făcut tot ce mi-a spus, pentru a scurta povestea, spre cea mai mare surpriză a mea, fostul meu iubit a revenit pentru mine după 3 zile și plângând rugându-mă să-l iert că nu știe niciodată ce i-a venit, mi-a promis că nu mă va părăsi din niciun motiv, iar acum suntem perfect împreună cu bucurie și fericire, toate datorită doctorului White, contactați-l pentru orice fel de vraja, crede-ma ca te va ajuta sa rezolvi orice problema prin care treci in acest moment,
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp + 17168691327


  28. Anonymous Says:

    Eu și soțul nostru suntem căsătoriți de aproximativ opt ani. Am fost căsătoriți fericiți cu doi copii, un băiat și o fată. acum cinci luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă timp de aproximativ trei-șase zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar toate fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigau pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugerează că DR WALE poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Așadar, am simțit că ar trebui să-l contactez după ce l-am contactat, i-am spus problemele cu care mă confruntam în căsătoria mea, mi-a spus că va face o vraja pentru mine. ceea ce a făcut bine pentru mine. În câteva săptămâni mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim împreună fericiți din nou .. Toate mulțumiri lui DR WALE. Dacă aveți nevoie de un jucător de vrajă care să poată arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi. Acesta este WhatsApp / Viber: +2347054019402 sau E-mail: drwalespellhome@gmail.com


  29. Sunt aici pentru a-i mulțumi puternicului doctor din Africa care m-a salvat de PCOS VIRUS. Dumnezeu în mila Sa mă va ajuta să-l binecuvântez. Mi-a dat bucurie și fericire în zilele mele cele mai negre... este cel mai miraculos vraci pe care l-am întâlnit vreodată. Am fost victima unui virus PCOS si m-a vindecat si acum sunt insarcinata in zece saptamani, Daca ai vreo boala si crezi ca nu exista vindecare, contacteaza-l cu aceasta adresa de email: sonofkudi@gmail.com Telegram sau WhatsApp el 2348108149120. Și rezolvă problemele tale.


  30. Anonymous Says:

    Vreau să spun tuturor de aici despre modul în care DR WALE mi-a schimbat soarta. Am lucrat ca vânzătoare într-o companie de automobile timp de aproape cincisprezece ani și abia am primit comision pentru a-mi plăti facturile în timp ce un anumit coleg de minte cumpăra case. Eram confuz în privința ei pentru că toată lumea era invidioasă pe cât de mult comision a primit. Nu am înțeles ce este în neregulă pentru că eram bun la meseria mea și nu era nimic în plus din ceea ce făcea ea care să o facă diferită și timp de aproape cinci ani nu am putut să-mi fac curajul să mă exprim în fața ei. Într-o zi, în timp ce m-a plimbat, am rugat-o să-mi dea câteva sfaturi și am optat să învăț de la ea, dar ea a spus că sunt mai bun la slujbă, ceea ce m-a făcut mai confuz pentru că evident, ea era mai bună. După multe conversații, ea m-a informat despre DR WALE care a făcut o vrajă de noroc pentru ea, ceea ce a făcut-o excepțională. Ea mi-a dat contactul lui și mi-a cerut să vorbesc cu el și să fac tot ce mi-a cerut el să fac. Au trecut șapte luni și tocmai mi-am cumpărat prima casă și am economisit suficienți bani pentru a-mi trimite fetele gemene la facultate. Am fost distrus și fără adăpost și nu mi-aș imagina niciodată că voi avea o casă atât de curând. Multumesc DR WALE. Cere-i ajutor și cu permisiunea lui, îi las numărul de contact direct WhatsApp / Viber : +2347054019402 SAU Email : drwalespellhome@gmail.com


  31. Anonymous Says:

    Vreau să-i mulțumesc foarte mult lui DR WALE pentru munca minunată pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să-mi salvez căsnicia, soțul meu a cerut o scrisoare de divorț din cauza micii neînțelegeri pe care am avut-o în ultimele luni, și eu niciodată mi-am dorit asta pentru că îmi iubesc atât de mult soțul și toată investiția noastră a fost o afacere comună și nu vreau să fiu departe de familia mea și de cei doi copii drăguți ai mei. Prietenul meu mi-a spus despre DR WALE și despre cum a ajutat-o ​​și el cu problemele ei conjugale, așa că a trebuit să-l contactez pentru că vreau să-l opresc pe soțul meu să completeze scrisoarea de divorț și vreau să-mi țin familia unită și, după ce l-am contactat, am Mi s-a spus ce trebuie să fac și când aveam de gând să încep să văd rezultatul, am făcut așa cum mi-a spus DR WALE și după ce în câteva zile soțul meu m-a sunat și a început să-mi ceară iertare și totul a fost ca un vis pentru mine și noi toți trăiesc din nou fericiți împreună, datorită lui DR WALE. Contactați-l astăzi pentru ajutor conjugal prin numărul Whatsapp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com


  32. Anonymous Says:

    Salut, prieteni, sunt atât de bucuros când scriu acest articol astăzi să spun lumii cum DR WALE mi-a vindecat VIRUSUL HSV, am fost detectat cu HSV-1 ȘI HSV-2 de acum șase ani, de atunci viața mea a fost complet bizară. si agonie, am folosit atat de multe medicamente care mi-au fost prescrise de mai multi medici, dar nu mi-a vindecat VIRUSUL HSV si nici nu mi-a redus durerea, pana cand un anume cautam solutie pe internet, apoi ca prin minune am dat peste DR WALE, puternicul herbalist care vindecă numeroase persoane INFECȚIA HSV-1 ȘI HSV-2, apoi i-am contactat numărul de WhatsApp la +2347054019402 i-am explicat totul și i-am pregătit un remediu care îmi vindecă total boala HSV-1 ȘI HSV-2 după ce am primit medicamentul lui pe bază de plante, așa că prietenii mei telespectatori de ce să aștepte și să sufere când există cineva ca DR WALE care poate vindeca orice boală HIV/ CANCER/ VIRUS HEPATIT B, îl puteți contacta prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@ gmail.com


  33. Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută
    3) Vrăji de divorț
    4) Vrăji de căsătorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vrăji de despărțire
    7) Alungați un Iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
    9) vrei să-ți mulțumești iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
    ogagakunta@gmail.com


  34. Anonymous Says:

    În această viață, cu toții merităm să fim fericiți în căsnicia noastră. căsătoria este pentru timp mai bun și pentru cel mai rău timp, căsătoria este pentru ca ambii părinți să devină puternici și să crească împreună copiii. acest lucru de care toate căsătoriile au nevoie. Sunt recunoscător pentru ajutorul acordat de DR WALE mie și soțului meu, căsnicia noastră a fost în pragul colapsului, soțul meu nu a mai contribuit la lucrurile pe care le facem în casă, el aduce mereu tot felul de scuze, nici măcar nu-i pasă mai despre a copiilor noștri. Pe măsură ce am început să-i observ comportamentul amuzant, am fost rapid să-i spun unui prieten care mi-a făcut cunoștință cu DR WALE, apoi i-am spus lui DR WALE despre problemele mele cu care mă confrunt în căsnicia mea. De acolo, DR WALE mi-a spus tot ce trebuie făcut. Am făcut tot ce mi-a cerut el, am plătit și pentru articolele pentru care mi-a cerut. în timp ce scriu această mărturie, acum fericirea mea a fost restabilită și eu și soțul meu suntem acum fericiți împreună. În cazul în care sunteți în DR WALE, ajutați-l să-l contactați pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com


  35. Unknown Says:

    Aici să-l apreciez pe DR ISIKOLO pentru faptele sale bune. Mă numesc Ivana Lasse După 5 ani de căsnicie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință că divorțează de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui. cu alte doamne, am fost total devastată și confuză până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un vrăjitor pe internet numit DR ISIKOLO care ajută oamenii cu probleme de relație și căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încerc, când l-am contactat, m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și a lui cu mine pentru bine si pe bune. Contactați acest mare vrăjitor de dragoste pentru ca problema dvs. de relație sau căsătorie să fie rezolvată astăzi prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp sau Viber: +2348133261196.


  36. Unknown Says:

    Cum fețele noastre sunt diferite, la fel și problemele noastre. Nu știu ce dificultate întâmpinați, dar vreau să știți că, dacă doriți cu adevărat să scăpați din încercarea voastră, acestea sunt o soluție pentru dvs. Vreau să prezint publicului un bărbat pe nume Dr Ajayi, este un vrăjitor și m-a ajutat să-mi salvez căsnicia acum un an. soțul meu a plecat de acasă spunând că nu mai este interesat de uniunea noastră, a fost un șoc pentru mine pentru că nu îmi amintesc că ne-am certat, mai târziu am aflat că era cu o altă doamnă, l-am rugat să se întoarcă acasă să fie cu mine și copiii, dar el nu se mai comporta, am aflat mai târziu că a fost posedat de un farmec de către doamna cu care este. L-am contactat pe Dr. Ajayi și farmecul a fost anulat după 3 zile de vrajă și soțul meu s-a întors acasă. Dr Ajayi este capabil să efectueze orice fel de vrajă. Contactează-l pe Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com


  37. Unknown Says:

    Să-ți aduci partenerul înapoi la tine este 100% posibil dacă îi poți oferi doctorului Joe șansa să te ajute așa cum mi-a returnat logodnicul meu. Relația mea de 6 ani a fost ruptă și bărbatul meu m-a părăsit din cauza lipsei de încredere și a nesiguranțelor. Am implorat și am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l recâștiga, dar a plecat să fie cu o altă doamnă. Îmi pierdusem speranța până când l-am întâlnit pe Dr. Joe știind că a ajutat mulți oameni. I-am oferit beneficiul îndoielii contactându-l și mi-a spus tot ce trebuia să știu și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și cu mari așteptări, bărbatul meu s-a întors la mine și sunt fericit acum că ne căsătorim pentru a fi împreună pentru totdeauna. Rezultatul lucrărilor sale nu eșuează niciodată așa cum promite după 48 de ore. Dacă întâmpinați dificultăți în a vă aduce partenerul înapoi, contactați-l și lăsați-l să vă ajute. E-mail ( drjoesolutionspells@gmail.com ) sau WhatsApp +1 330 694 6798


  38. Unknown Says:

    Da, este adevărat că Dr. Isikolo este cel mai bun pentru a restaura casele și relațiile rupte.
    Numele meu este Jojo Ivan și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat vrăjitor. Când am contactat acest vrăjitor, iubitul meu m-a părăsit de 2 ani și mereu mi-am dorit să-l înapoieze. L-am întâlnit pe DR ISIKOLO pentru a mă ajuta acum aproximativ o lună și am reluat legătura cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost tulburare pentru mine. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut o traumă fiziologică și familia mea era foarte îngrijorată de sănătatea mea. Dupa 2 ani l-am cunoscut si pe DR ISIKOLO printr-o marturie si mi-a spus sa ma linistesc ca indiferent de problema, el este bine si gata sa ajute pe oricine vine la el. Doar în 2 zile, fostul meu m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și m-am pregătit să mă întâlnesc cu el și mi-a spus că s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și că mă dorea înapoi. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru lucrarea sa minunată și îl voi recomanda oricui are nevoie de un vrăjitor. Contactați-l pentru a vă ajuta și rapid la adresa lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl puteți WhatsApp/Viber pe +2348133261196.


  39. Unknown Says:

    Numele meu este Maria Curea. Din abundența de bucurie, inima mea vorbește foarte bine despre DR ISIKOLO. A venit în ajutorul meu când viața mea a fost distrusă luni de zile. Iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă și nu știam că era controlat de minte și hipnotiza. Am făcut tot ce am putut pentru a-l face să se întoarcă la mine, dar totul în zadar. A plecat din oraș cu doamna și nu am auzit niciodată de el și nici măcar nu l-am mai văzut. Am căutat ajutor online când am citit despre modul în care DR ISIKOLO a ajutat alte femei care aveau aceleași probleme. L-am contactat și mi-a spus tot ce trebuie făcut, lucru pe care l-am respectat. Așa cum a promis, dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu partenerul meu au fost restaurate, iar el a fost curățat de farmecul întunecat pe care l-au pus asupra lui și s-a întors la mine după 48 de ore. DR ISIKOLO este sincer în a ajuta oamenii și vă poate ajuta dacă decideți astăzi să îl contactați. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să îl puteți pe WhatsApp sau Viber la +2348133261196.


  40. Unknown Says:

    Aceasta este o expresie profundă a recunoștinței mele față de Dr. Joe pentru serviciile dezinteresate pentru mine și pentru toți ceilalți pe care i-a ajutat. Mă numesc Roxana Anda și eu însumi am avut o unire groaznică cu soțul meu. Ne-am luptat de atâtea ori din cauza îndoielilor și a nesiguranțelor de ambele părți. Problemele au persistat atât de mult încât am devenit total străini unul pentru celălalt. Eram din ce în ce mai confuză și deprimată în legătură cu situația și tot ce putea face soțul meu a fost să plece și a promis că nu se va mai întoarce niciodată. Am făcut tot ce am putut pentru a reînvia dragostea și fericirea până l-am găsit pe Dr. Joe care m-a ajutat. Și-a ținut promisiunile când i-am vorbit despre ceea ce treceam. Și-a făcut munca și a restabilit dragostea și fericirea pe care eu și soțul meu le-am împărtășit de-a lungul anilor. Întoarcerea lui la mine a fost asigurată și s-a întâmplat cu siguranță după 48 de ore pentru că eram încă în același oraș. Acum casa mea este binecuvântată cu bucurie și fericire nesfârșită și toată aprecierea merge către doctorul Joe pentru ajutorul său iminent pentru mine. Contactează-l dacă și tu ai nevoie de ajutor. E-mailul lui este (drjoesolutionspells@gmail.com) sau WhatsApp +1 330-694-6798


  41. anonymous Says:

    Am avut probleme cu soțul meu și s-a mutat în alt oraș și a întrerupt comunicarea cu mine. Găsesc toate mijloacele posibile pentru a ajunge la el, astfel încât să ne putem rezolva diferențele, dar fără rezultat. Mama și frații lui nici măcar nu știau despre el. Eram deprimat și încurcat emoțional și a trebuit să caut ajutor pentru a-l aduce înapoi la mine înainte ca o altă doamnă să-mi ia locul în viața lui. Așa că a trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO căruia i-am explicat totul și a fost dispus să mă ajute și a făcut-o. El a făcut o legătură de reconciliere amoroasă pentru mine și bărbatul meu și neștiut pentru mine că rezultatul se va manifesta după 48 de ore așa cum a promis. Omul meu s-a întors și a venit după mine și am fost uimit că pot spune acum că dragostea și fericirea au fost restabilite și suntem mai fericiți împreună și tot ce văd acum este pentru totdeauna cu el și îi sunt atât de recunoscător DR ISIKOLO pentru el. bunătate pentru mine și pentru alți oameni de acolo. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp/Viber la: +234-813-326-1196


  42. ,.... Says:

    E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam stă o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.


  43. Unknown Says:

    Numele meu este Rodica Dumitru. După ce am fost în relație cu iubitul timp de șapte ani, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar. L-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el și l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. Am contactat un vrăjitor numit DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, i-am trimis vrăjitorului prin poștă și el mi-a spus acolo. Nu a fost nicio problemă că totul va fi bine înainte de două zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a făcut vraja și, surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16. M-a sunat fostul meu și am rezolvat diferențele și suntem fericiți împreună acum. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, de e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp lui la: +2348133261196.


  44. Unknown Says:

    După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit îngrozitor și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tati. Mulțumesc doctorului Ilekhojie pe care l-am cunoscut pe facebook, care l-a întors acasă pe soțul meu și a restabilit pacea între noi. Într-o zi credincioasă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr. Ilekhojie și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și sunt fericit acum că totul a ieșit bine pentru mine la sfârșit. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Aveți probleme similare, spuneți-mi că vă va putea ajuta. Contactați Dr. Ilekhojie E-mail: gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259 Vă mulțumim!


  45. Unknown Says:

    Aveam probleme serioase în relație cu soțul meu și asta l-a făcut să se mute. Lucrurile s-au înrăutățit, a început să meargă în cluburi, să se îmbată și să leșine. Uneori, când vorbeam la telefon, mă amenința, pur și simplu nu era el însuși și copiii noștri sufereau de toată drama. Îl iubesc foarte mult și am fost căsătoriți de 15 ani, ceea ce ne-a dat trei băieți frumoși. De asemenea, pierdusem mulți bani pe terapeuți și vrăjitori. Eram îndatorat și simțeam că mi se prăbușește lumea. Am fost prezentat cu un vrăjitor numit Dr Ajayi de către prietenul meu pe care l-a ajutat cu același lucru și am crezut că a fost doar o înșelătorie din nou, dar de data aceasta a fost diferit. Am făcut tot ce mi-a cerut Dr. Ajayi să fac și după câteva zile, soțul meu a sunat și a spus că se întoarce acasă și că nu știe ce i s-a întâmplat. Soțul meu are acum un loc de muncă și a fost treaz, asta ne-a ajutat să ne îmbunătățim finanțele și astăzi suntem fără datorii. Este un miracol pe care nu l-am crezut niciodată posibil, îmi pierdusem orice speranță până l-am găsit pe Dr. Ajayi, puternicul vrăjitor. Dacă întâmpinați dificultăți în căsătorie/relație și orice fel de problemă de viață, cred că Dr. Ajayi vă poate ajuta să îl contactați pe Dr. Ajayi pe Viber / Whatsapp: +2347084887094 sau E-mail:drajayi1990@gmail.com


  46. Jenny Says:

    Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, i-am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să încerc, am a trimis vrăjitorului prin poștă și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a făcut vraja și, surprinzător, în a doua zi, era în jurul orei 16:00. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el. Așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am promis că oricine cunosc care are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, trimițându-l la singurul vrăjitor real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă. E-mail-ul lui: { dawnacuna314@gmail.com } îi poți e-mail dacă ai nevoie de ajutorul lui în relația ta sau în orice alt caz.
    1) Vrăji de dragoste
    2) rezolvarea și vindecarea tuturor bolilor
    3) Leac pe bază de plante pentru orice boală/boală
    4) Vrăji de căsătorie
    5) Vraja de sarcină
    6) Vrăji de despărțire
    7) Vraja morții
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău
    9) vrei să-ți mulțumești iubitul
    10) Loteria
    Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată Whatsapp:+2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com


  47. Anonymous Says:

    Vreau să folosesc aceste mijloace posibile pentru a aprecia un bărbat pe care îl țin cu recunoștință sinceră și mare stima pentru ajutorul și bunătatea pe care mi l-a oferit. Vreau să-i spun UN MARE MULȚUMESC lui DR WALE, într-adevăr, ești CEL MAI MARE CĂSTRATOR DE Vrăji din lume. Fără a compromite cuvintele, DR WALE m-a ajutat să-mi recuperez căsnicia pierdută de mult cu soțul meu și, de asemenea, să-mi readuc viața la lumină când credeam că totul a dispărut. Sunt o creatură nouă acum cu ajutorul vrajei sale puternice. Prieteni de aici, vă rog, vă rog să nu căutați mai departe spammeri care acționează ca adevărați aruncători de vrăji, CEL MAI ADEVARAT și CEL MAI ADEVĂRAT CASTER este DR WALE, CEL MAI MARE din lume. este atât de fidel cuvintelor sale și cuvintele lui sunt substanțiale. contactați-l acum pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com


  48. Anonymous Says:

    Eu și soțul MEU ne-am despărțit recent. Suntem căsătoriți de șase ani și a fost o relație abuzivă în toate felurile. Vreau să-mi dau seama și să-mi rezolv propriile probleme, astfel încât să pot fi o mamă și o soție grozave, dar simt că este o pierdere de timp să încerc să-mi repar căsnicia pentru că s-a stricat și sunt epuizată din punct de vedere emoțional și vreau doar să o fac. concentrează-te pe copiii mei. Și simt că este nedrept pentru mine să încerc să repar ceva în care sunt singurul care depune eforturi. Sunt așa confuz. Acestea au fost deciziile mele până când am dat peste un articol într-un blog despre cum Ultimate Spell a lui DR WALE, care a ajutat mulți oameni să restabilească căsătoriile/relațiile rupte. L-am contactat repede și mi-a spus ce ar trebui să fac, ceea ce am făcut imediat. În câteva săptămâni, soțul meu s-a întors și cea mai mare parte este că soțul meu s-a schimbat complet, nu mă mai abuzează sau insultă. Astăzi, a devenit un soț iubitor și grijuliu. puteți contacta DR WALE pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com


  49. annonymous Says:

    Soțul meu m-a lăsat să fiu cu altDr. Ajayi este un om spiritual puternic la care poți alerga dacă ai nevoie de ajutor, el este vrăjitorul perfect care te poate ajuta să-ți rezolvi problemele vieții. îl poți contacta pe e-mailul lui :drajayi1990@gmail.com și îl poți contacta și pe numărul lui WhatsApp / Viber: +2347084887094 el m-a ajutat să-mi recuperez fosta soție după 4 ani de separare, aveam îndoieli, dar dr. Ajayi a reușit să curgă îndoielile cu rezultate bune. Dr Ajayi pregătește, de asemenea, ierburi pentru orice fel de boală, ierburi pentru a vindeca impotența la bărbați, ierburi pentru a vindeca fibromul, ierburi pentru a rămâne însărcinată, ierburi pentru boli de rinichi, leac pentru diabet și orice fel de problemă de sănătate Dr Ajayi are plante medicinale pentru ele.


  50. Anonymous Says:

    Recomand cu căldură acest serviciu celor care se confruntă cu dificultăți în încercarea de a-și restabili relația/căsătoria. El este adevărata afacere. puteți contacta DR WALE WHATSAPP: +2347054019402
    Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac cunoscută tuturor această mărturie. Am fost la alți vrăjitori fără să văd niciun rezultat. Mi-am dorit doar să vin la tine mai devreme, am primit tot ce este mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat de ani de zile și am fost peste tot și alți vrăjitori pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu mi-a prezentat DR WALE. După ce s-a terminat Vraja de dragoste, am primit în sfârșit un telefon de la el. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu s-a întors plin de dragoste. A fost ca o minune! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat uluit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și vesel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Multumesc mult DR WALE. Pentru toți cei care caută un vrăjitor adevărat, contactați DR WALE PE WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com


  51. Unknown Says:

    Marele doctor Ilekhojie despre care toată lumea a vorbit pe internet m-a ajutat și cu vraja lui de reconciliere. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus înapoi fostul meu iubit. Am fost cu inima zdrobită în ultimele 6 luni după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut comentarii online despre Dr. Ilekhojie, am fost cu adevărat sceptic să-l contactez ca la acel moment. Mi-a spus ce trebuie să adun și a făcut vraja de reconciliere și chiar înainte de a putea termina, iubitul meu m-a sunat cerându-mi iertare și acum suntem fericiți împreună și așteptăm primul nostru copil. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor. În cazul în care aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta și prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com sau sunați-l la +2348147400259


  52. annonymous Says:

    Bună ziua, deoarece vrei să citești asta, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este un om spiritual puternic, numit Dr Ajayi, pe care l-am întâlnit citind un articol online, ai probleme în relația ta și doriți o soluție de durată sau aveți probleme legate de sănătate Dr Ajayi vă va uimi cu marele său puternic contact, contactându-l pe whatsapp: +2347084887094 sau e-mail:drajayi1990@gmail.com El mă ajută cu o vrajă care l-a adus pe soțul meu acasă după 9 luni de separare, el este, de asemenea, capabil să pregătească ierburi pentru orice fel de boală.


  53. Anonymous Says:

    CASTER DE VORAȚI DE DRAGOSTE URGENT ȘI EFICIENT PENTRU A VA AJUTĂ ȘI ÎNVĂȚI FOARTE IUBITĂ FOARTE RAPID WHATSAPP: +2347054019402
    Vreau să-i mulțumesc lui DR WALE pentru lucrul bun pe care l-a făcut pentru mine, deși nu sunt sigur dacă acesta este cel mai bun forum pentru a-mi arăta bucuria și fericirea pentru ceea ce a făcut pentru mine, dar nu pot ascunde fericirea și Bucuria mea, așa că trebuie să o împărtășesc cu oamenii, căsnicia mea s-a prăbușit cu câțiva ani în urmă și am încercat tot ce am putut în puterea mea, dar fără rezultat. Am văzut o postare și o mărturie despre lucrurile bune pe care DR WALE le face, așa că am decis să încerc. deși este întotdeauna un bărbat ocupat, dar când a răspuns la WhatsApp-ul meu, mi-a dat săptămâni pentru ca căsnicia mea să fie restabilită, exact așa cum a spus că de atunci căsnicia mea a fost restaurată, sunt fericit și trăiesc fericit, sunt atât de recunoscător DR WALE . poți oricând WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com


  54. Anonymous Says:

    Am fost rănit și inima zdrobită când a apărut o problemă foarte mare în căsnicia mea în urmă cu șapte luni, între mine și soțul meu. atât de groaznic încât a dus cazul în judecată pentru divorţ. a spus că nu a mai vrut să stea cu mine niciodată și că nu mă mai iubește. Așa că a făcut bagajele din casă și ne-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile să-l aduc înapoi, după multă cerșit, dar totul fără rezultat. A confirmat că a luat decizia și nu a vrut să mă mai vadă niciodată. Așa că într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi recuperez soțul este să vizitez un preot pentru că și pentru el chiar a funcționat. Deși nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu am avut altă opțiune, decât să-i urmeze sfatul. Apoi mi-a dat numărul de whatsapp al preotului pe care l-a vizitat. Așa că a doua zi dimineață, am trimis un mesaj la numărul pe care mi l-a dat, iar preotul m-a asigurat că îmi voi primi soțul înapoi săptămâna viitoare. Ce declarație uimitoare!! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi săptămâna următoare, în mod surprinzător, soțul meu, care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, m-a sunat pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât era înainte, cu ajutorul unui preot. Așadar, vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă, contactați dr. Ibinoba, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta.. WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com


  55. Anonymous Says:

    Cum să-ți recuperezi fostul iubit chiar dacă pare imposibil.
    După ce iubitul meu de trei ani s-a despărțit de mine, abia am putut vorbi fără să plâng. M-am simțit orbit și nu știam ce să fac și am fost devastat. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată pentru el. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce era la îndemâna mea să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o aveam pentru el, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat surorii mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, nu aveam de ales decât să-i dau o urmă. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR WALE, care m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi în regulă și mi-a spus ce trebuie făcut și i-am oferit lucrurile necesare. A făcut vraja și, în mod surprinzător, în câteva săptămâni mai târziu, iubitul meu m-a sunat. A fost atât de surprinzător, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, și a vrut să ne întoarcem împreună. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou fericiți împreună. multumesc lui DR WALE . dacă ești aici și iubitul tău te refuză, sau iubitul tău s-a mutat la o altă fată, nu mai plânge, contactează acum DR WALE pentru ajutor.. Aici contactul lui.
    WhatsApp-i la: +2347054019402 sau
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com


  56. Anonymous Says:

    SERVICII PRESTATATE DE DR. WALE
    (1) Dacă îți dorești fostul înapoi.
    (2) Pentru a vindeca HIV/SIDA sau boli asociate
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile/bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vrei un copil.
    (6) Sunteți antreprenor și doriți să câștigați un contract
    (7) Vrei să-ți lege soțul/soția să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de ajutor spiritual.
    (9) Ați fost înșelat și doriți să recuperați banii pierduti.
    (10) Opriți divorțul
    (11) Ritualul de invocare a banilor
    (12) Pentru a verifica dacă iubitul tău online este real
    (13) Pentru a verifica dacă împrumutul dvs. online este real
    (14) A fi foarte strălucitor
    (15) Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă bun
    (16) Dacă ești bătrân și vrei să arăți tânăr
    (17) Dacă vrei să fii liber de amenințările cu moartea
    Si multe altele..
    Contactați DR WALE pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com


  57. Anonymous Says:

    Puterea de a aduce înapoi dragostea pierdută sau de a atrage pe cineva pe care îl iubim. Efectuarea vrăjilor de dragoste este una dintre cele mai vechi activități magice angajate de oameni. Love Magic înseamnă aducerea înapoi a fericirii, așa că aceasta este partea vieții. Există întotdeauna motive interioare pentru care un cuplu este (și de ce nu) este în armonie. Uneori se poate întâmpla ca, în ciuda dragostei dintre parteneri, armonia să lipsească, iar relația să se încheie. Dr Ibinoba Magia dragostei este o șansă perfectă de a remedia acest lucru. Ai probleme cu viața ta amoroasă? Lupte? Disarmonie? Te gândești să-ți închei relația? Adesea, aceste probleme pot fi rezolvate Atunci când nu poți, în ciuda multor încercări de a te uni cu partenerul tău de vis,Numele meu este Juliette..Sunt atât de încântată să-mi recuperez fostul iubit cu ajutorul acestui minunat Dr Ibinoba. Acest om grozav mi-a salvat căsnicia ruptă și, de asemenea, a ajutat o mulțime de oameni. Soțul meu s-a despărțit de mine divorțând de mine pentru a se căsători cu o altă fată. După 5 ani de căsnicie ruptă, încă primesc ceea ce este al meu. Cu ajutorul dr. Ibinoba și acum sunt bucuros să vă împărtășesc că există cineva care să vă salveze căsnicia și să vă aducă înapoi casa distrusă, fosta relație și căsătoria, dacă aveți vreo relație, căsătorie sau problemă de sănătate, puteți contacta acestui om pe numărul său de WhatsApp: +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com


  58. Unknown Says:

    Numele meu este Lydia Antoniu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere, am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com


  59. Unknown Says:

    Un mare mulțumire din partea mea, Geanina Antonio, lui DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat să-mi refac casa stricata. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și mi-a rupt carnea de când am început să avem prea multe neînțelegeri. În unele zile, tocmai a plecat și nu s-a mai întors până în ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut să rezolv problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să-l contactez pe DR ISIKOLO, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR ISIKOLO m-a asigurat și mi-a spus doar să am încredere în el și să cred că mi se vor îndeplini dorințele. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă, iar soțul meu este cu mine pentru a nu mai pleca niciodată. Contactați-l și voi și credeți că vă poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com


  60. Sophia Says:

    Marea mea mărturie despre modul în care concep cu ajutorul DR DAWN, am reușit să rămân însărcinată, dar mi-a fost foarte greu să rămân însărcinată, am fost diagnosticată cu PCOS și insuficiență ovariană prematură, dar după mulți ani de încercare încă nu a fost posibil concepe până când am dat peste DR DAWN, am cumpărat de la el un medicament pe bază de plante pentru sarcină cu ingrediente naturale și mi l-a trimis prin UPS și după ce l-am folosit așa cum mi-a spus el, două săptămâni mai târziu eram însărcinată și această știre m-a făcut cea mai fericită femeie de pe pământ, am născut un băiețel frumos, tot cu ajutorul lui DR DAWN, sunt însărcinată în 8 luni acum, voi sfătui pe toți cei care caută ajutor pentru a rămâne însărcinată. sau poate pentru a vă împăca cu iubitul sau partenerul lor, puteți contacta acest medic grozav, a ajutat o mulțime de oameni pe care i-am prezentat, este o persoană foarte sinceră și de încredere, scrieți-i pe Whatsapp: +2349046229159


  61. Anonymous Says:

    Salut Lume! Numele meu este Katie Fisher, eu și soțul meu suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani. Eram fericiți căsătoriți și aveam doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu se vede cu cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai păsa de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr Ibinoba poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu va mai face asta niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună. Toate mulțumim Dr. Ibinoba. Dacă aveți nevoie de un psihic al vrăjii care poate arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să-l contactați. El nu te va dezamăgi. Acesta este WhatsApp-ul lui: +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com


  62. Anonymous Says:

    Aceasta este Kiana Hebrew, vreau să anunț universul că sunt fericit astăzi din cauza Dr.Akharia vrăjitorul care mi-a adus soțul înapoi la mine când credeam că l-am pierdut pentru totdeauna. Într-o zi credincioasă am văzut serii de mărturii pe internet despre ajutorul pe care îl acordă celor cu inima zdrobită, așa că am decis să-l contactez despre soțul meu care m-a lăsat fără un cuvânt, după ce i-am povestit toate problemele mele m-a asigurat că soțul meu se va întoarce acasă la mine, până la un moment dat l-am crezut și am făcut tot ce mi-a cerut să fac... spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu care refuzase să mă vadă, a venit în casă și a plâns după iertare și acum trăim fericiți împreună cu multă dragoste și grija de el. Ai probleme în relația ta? Partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Ai probleme cu finanțele tale? Dr.Akharia este răspunsul la toate problemele tale, contactează-l pe e-mail: doctorakharia@gmail.com sau WhatsApp: +2347014241417


  63. Anonymous Says:

    DR WALE AJUTĂ OAMENII ÎN ORICE TIP DE PROBLEME DE RELATIE ȘI NUMERE DE LOTERIE
    Este o situație foarte grea când joci la loterie și nu câștigi niciodată, sau continui să câștigi fonduri mici, nu până la 100 de dolari, am fost victima unei vieți atât de grele, cel mai mare fond pe care l-am câștigat vreodată a fost de 100 de dolari și am joc la loterie de aproape 12 ani, lucrurile se schimbă brusc în momentul în care am dat peste un secret online, o mărturie a unui vrăjitor numit DR WALE, care ajută oamenii la orice tip de numere de loterie, când am intrat online am văzut o mulțime de mărturii bune despre DR WALE. acum sunt un câștigător mândru la loterie cu ajutorul lui DR WALE, am câștigat 1.000,0000,00 USD și fac cunoscut acest lucru tuturor celor care au încercat în toate zilele să câștige la loterie, credeți-mă, acesta este singurul mod de a câștiga Loteria. O altă veste bună aici este că DR WALE ajută și o prietenă de-a mea să-și aducă înapoi soțul pe care a părăsit-o pentru o altă doamnă. acum că prietena mea trăiește fericită cu soțul ei. Puteți contacta DR WALE prin: +2347054019402 SAU pe e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    DR WALE vă poate ajuta, de asemenea, să remediați aceste probleme

    (1) Aducerea fostului iubit înapoi.
    (2) Leac pe bază de plante și vindecare spirituală.
    (3)Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrajă de sarcină.
    (5) Câștigă un proces în instanță.


  64. Anonymous Says:

    Aceasta este mărturia mea despre munca bună a Dr. Ayo care m-a ajutat... Sunt Ann Earnis din Carolina de Nord, SUA. Și îmi pare rău că am pus asta pe net, dar va trebui, de către acest cel mai bun vrăjitor din lume care l-a adus înapoi pe soțul meu care m-a lăsat afară în ultimii 3 ani, în cele din urmă l-am întâlnit pe acest om pe un site de blog postat de unul dintre clienții lui pentru ajutor, i-am explicat totul și mi-a spus despre un vrăjitor despre care auzise și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a-i scrie vrăjitorului să-i spun problemele mele. În doar 1 zi, soțul meu s-a întors la mine. Vreau doar să-i mulțumesc acestui vrăjitor sincer și sincer, domnule, tot ce mi-ați spus s-a întâmplat și vă mulțumesc domnule. Vă rog, vreau să spun tuturor celor care caută orice soluție la problema lor, vă sfătuiesc să consultați acest vrăjitor, el este real, este puternic și orice va spune vrăjitorul este ceea ce se va întâmpla, pentru că tot ceea ce vrăjitorul mi-a spus că s-a întâmplat. Îl puteți contacta pe: direct pe whats-app +2347055691377 sau e-mail:drayospell@gmail.com


  65. Anonymous Says:

    Sunt foarte fericit să împărtășesc această mărturie uimitoare, am fost rănită și am fost frântă când soțul meu m-a lăsat cu copilul nostru, am fost confuză și nu știam ce să fac, l-am iubit atât de mult, am încercat tot ce am putut să aduc el înapoi, dar tot efortul meu a fost în zadar, într-o zi credincioasă i-am explicat prietenei mele problema mea, iar ea mi-a povestit despre un mare vrăjitor de dragoste numit DR WALE, care a lăsat-o și gravidă când căuta un copil, după ce ea mi-a spus că și eu am intrat online, vezi toate veștile bune despre DR WALE, l-am contactat pe DR WALE prin informațiile de contact pe care mi le-a dat prietenul meu, după câteva ore vrăjitorul mi-a răspuns și mi-a spus să rămân și mi-a dat câteva instrucțiuni despre ce să fac și am făcut exact cum mi s-a spus, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu, care nu m-a sunat de trei ani, m-a sunat și a început să-și ceară scuze pentru toate greșelile pe care mi le-a făcut și m-a rugat că vrea să se întoarcă. acasă cu mine și cu copiii, acum m-a iubit mai mult decât oricând înainte, respectabilii mei spectatori frați si surorile daca treci prin orice fel de problema contactati DR WALE iti dau garantie 100% ca el va rezolva problemele. contactați-l VIA WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU e-mail: drwalespellhome@gmail.com


  66. Anonymous Says:

    Sunt o fată din Africa de Sud care este total îndrăgostită de iubitul meu. Am fost într-o relație de patru ani. Dintr-o zi, iubitul meu s-a despărțit de mine și mi-a blocat numărul, nu aveam cum să-l contactez. Am fost devastat și rupt, apoi am aflat de doctorul Ibinoba. I-am scris prin whatsapp +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com
    despre toate și m-a asigurat că iubitul meu se va întoarce, iar Dr și-a făcut magia și acum sunt cu iubitul meu și sunt foarte fericită. Mulțumesc doctor Ibinoba


  67. Anonymous Says:

    Mă numesc Rossa Perez.. Când am găsit în cele din urmă mărturii despre acest vrăjitor Dr. Akharia, despre cum a ajutat mulți oameni să-și recapete iubiții și casele sparte, l-am contactat prin numărul său de WhatsApp: +2347014241417, pentru că iubitul meu pe care îl am cu adevărat dragostea din toată inima se schimbă brusc și mi-a întors spatele și mă urăște fără motiv, a plecat de acasă și mai târziu am auzit că locuiește cu o altă femeie... acest comportament a fost foarte ciudat de parcă ar fi fost manipulat, m-a blocat. din toate rețelele sale de socializare și nu am putut comunica cu el. Eram disperat să-mi recuperez iubitul. Am căutat ajutor de la prietenii săi apropiați și de la membrii familiei, dar nu am avut noroc să mă întorc. După ce am discutat cu DR Akharia, el mi-a spus lucrurile necesare de făcut și i-am urmat instrucțiunile spre surprinderea mea, după 2 zile, iubitul meu m-a sunat că vine acasă și de atunci trăim în pace, contactați marele om spiritual Dr. Akharia pe e-mail: doctorakharia@gmail.com sau scrie-i pe numărul său de WhatsApp de mai sus


  68. Anonymous Says:

    Numele meu este Maris Santos, sunt din SUA, Washington. Întotdeauna am promis să te recomand oamenilor de acolo care ar putea avea nevoie și de ajutorul tău, deoarece găsirea NUMĂRULUI WHATSAPP mi-a fost trimis de Dumnezeu. Și mai bine, Dr IBINOBA, ești cu adevărat un mare și puternic vrăjitor. Eram atât de dezamăgit după ce am fost fără iubire timp de aproape cinci ani. Am cerut o vrajă de dragoste de reunire și, uimitor, a funcționat pentru mine fără niciun efect secundar. Trăiesc fericit cu cel mai drăguț bărbat în viață și pentru asta mă rog. Să-ți mulțumesc Dr IBINOBA nu ar fi suficient, având în vedere ce ai făcut pentru mine, așa că trebuie să împărtășesc această mărturie a muncii tale de mână întregii lumi, pentru a ști despre munca ta bună pentru mine. Puteți contacta acest bărbat pentru orice problemă de relație sau orice problemă prin care treceți și el vă va fi, de asemenea, de ajutor .WhatsApp: +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com


  69. Anonymous Says:

    Cum te simți când cel cu care ai plănuit să-ți petreci restul vieții spune brusc că nu mai este interesat de căsătorie de nicăieri? Acesta este genul de situație în care am fost când am dat peste vrăjitorul numit Dr Akharia. Numele meu este Delia Bacchus, am avut inima zdrobită, l-am implorat pe soțul meu timp de câteva luni să se întoarcă acasă, toate cererile mele nu au fost acceptate până nu am văzut o mărturie a unei doamne care a descris modul în care vrăjitorul Dr. Akharia a ajutat-o să obțină un loc de muncă bine plătit și a spus că este capabil de alt fel de vrajă, ea a renunțat la numărul său de WhatsApp: +2347014241417. Am luat numărul și mesajul vraja Caster Dr. Akharia mi-a explicat situația și cum soțul meu a plecat brusc de acasă, apoi mi-a spus de ce soțul meu a plecat de acasă după ce a făcut o vrajă, i-a luat doar 5 zile pentru a-mi aduce fericirea înapoi în viața mea. Traiesc fericit cu sotul meu si asteptam al doilea copil. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de problemă de viață la care vă puteți gândi, contactați vrăjitorul la numărul său de WhatsApp: +2347014241417 sau e-mail: doctorakharia@gmail.com


  70. Unknown Says:

    Voi continua să-i mulțumesc Dr. Ayo pentru că m-a ajutat să-mi refac și să-mi reunesc casa distrusă cu puterile sale speciale. Înainte să dau de Dr Ayo, am întâlnit pe internet o mulțime de vrăjitori falși care m-au înșelat și m-au înșelat cu banii mei. Dar când l-am întâlnit pe Dr. Ayo, el mi-a rezolvat toate problemele aducându-mi înapoi la mine soțul meu, care m-a părăsit de 2 ani. Dr Ayo este un adevărat vrăjitor care vă poate ajuta să vă rezolvați toate problemele. M-a ajutat în diverse moduri și vă îndemn acum să îl contactați pe whatsapp: +2347055691377. îl puteți contacta și pe e-mailul său: drayospell@gmail.com. Cuvintele nu pot explica cât de fericit sunt acum și cât de bine a făcut Dr. Ayo. Contactează-l și te va ajuta să-ți rezolvi toate problemele.


  71. Anonymous Says:

    Este un privilegiu să împărtășesc lumii această mărturie miraculoasă. Soțul meu a divorțat de mine în urmă cu patru luni și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet despre cum aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit mărturisitori grozavi despre DR WALE, care a fost progresist cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată, DR WALE mi-a spus că îmi va pregăti o vrajă care să-mi aducă înapoi soțul. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. La trei zile după, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, trăim în pace. S-a întors acum cu multă dragoste și grijă. Astăzi sunt bucuros să vă anunț că acest vrăjitor are puterile de a aduce iubiți înapoi și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și nu există nimic ca să fii cu bărbatul pe care-l iubești. Îl voi recomanda cu căldură pe DR WALE oricărei persoane care are nevoie de ajutor. daca ai vreo problema contacteaza DR WALE, iti ofer 100% garantie ca te va ajuta!!. Contactați DR WALE Via. WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com


  72. Unknown Says:

    Necrezut! Tocmai mi-am recăpătat soțul cu ajutorul unui vrăjitor de dragoste autentică, Dr Ayo. Numele meu este Logan și sunt din MS, SUA. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, după 17 ani de căsnicie. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce mi-a stat în putere să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o aveam pentru el și de dragul copiilor noștri frumoși, l-am implorat cu tot, i-am făcut promisiuni, dar el refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea, iar ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi. Nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj unui vrăjitor pe nume Preotul Odin, era un om uimitor și mai mult ca un tată pentru mine și a avut, de asemenea, recenzii bune de la toți oamenii pe care i-a ajutat, m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine după 48 de ore. a terminat de vraja. De asemenea, mi-a dat detalii despre tot ce avea nevoie pentru muncă și despre cum avea să facă vraja și, în mod surprinzător, 32 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. Voia să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el. Așa am început să trăim din nou fericiți împreună. Mulțumim doctorului Ayo. Dacă ești aici și iubitul tău te refuză sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum Dr. Ayo pentru ajutor.
    Iată contactul lui.. WhatsApp-i: +2347055691377
    Trimiteți-i un e-mail drayospell@gmail.com


  73. Anonymous Says:

    Vreau să mărturisesc despre marele și puternicul vrăjitor pe nume DR WALE, care l-a adus înapoi pe fostul meu care m-a părăsit și s-a logodit cu o altă fată, eram fericiți împreună când dintr-o dată, el doar se schimbă, mă suna în fiecare dimineață. și noaptea înainte de a merge la culcare, dar toate acestea s-au oprit fără un motiv întemeiat. oricând îl sun, el țipa la mine și mi-a spus că nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu mine, eram atât de trist și confuz că nu știam ce să fac, apoi am intrat online să caut cum să-mi recuperez fost apoi am găsit un articol în care cineva vorbea despre modul în care marele și puternicul DR WALE a ajutat-o și ea a lăsat numărul lui de WhatsApp +2347054019402, l-am luat și l-am contactat. I-am spus problema mea, el doar a zâmbit și mi-a spus să mă relaxez, totul va fi în regulă, am făcut tot ce mi-a cerut să fac și m-a asigurat că în câteva săptămâni fostul meu se va întoarce, spre marea mea surpriză trei zile mai târziu, iubitul meu a venit. îngenunchează înapoi și imploră să-l accept înapoi acum suntem atât de fericiți împreună. DR WALE vă poate ajuta și să-l contactați pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU pe e-mail: drwalespellhome@gmail.com


  74. Anonymous Says:

    Sunt atât de fericit că împărtășesc asta, încă nu pot să-ți mulțumesc suficient DR WALE, soțul meu a plecat pentru o domnișoară mai tânără pentru că nu am putut să nasc din cauza PCOS, am fost atât de devastată că am fost singură, am plâns mult chiar și eu Am încercat să-mi iau viața, Apoi prietena mea mi-a spus despre acest bărbat grozav DR WALE care a ajutat-o să-și facă căsnicia perfectă, am accesat și eu online și am făcut mai multe cercetări despre el acolo, am văzut și o mulțime de vești bune despre DR WALE. așa că l-am contactat fără teamă și îngrijorare în mintea mea, pentru că știam că cu el totul va fi în regulă, mi-a spus tot ce trebuie să plătesc, ceea ce a fost o taxă convenabilă și am făcut-o și el și-a făcut treaba și mi-a trimis un videoclip. DR WALE și mi-a spus să aștept câteva săptămâni că se va întoarce. Săptămâna viitoare, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a fost în genunchi și mi-a spus că îmi pare rău pentru durerile pe care mi le-a provocat. chiar acum sunt atât de fericit, nu s-a oprit aici, sunt mândră să spun că sunt însărcinată în cinci săptămâni, mulțumesc mult DR WALE, sunt pentru totdeauna recunoscător.. Aici contactul lui WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com


  75. Anonymous Says:

    După ce am fost în relație cu fostul meu ani de zile, S-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu totul, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. Am fost la o prietenă și i-am explicat prietenei mele problema mea, iar ea mi-a sugerat să-l contactez pe Dr. Wale, care a ajutat-o în timpul ei. Așa am făcut WhatsApp pe +2347054019402 Dr Wale, vrăjitorul, i-am explicat totul și i-am spus că mintea mea este deranjată din când în când. și mi-a spus că nu este nicio problemă, că totul va fi bine înainte de patru zile, mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în câteva zile, a făcut vraja și mi-a spus să urmez instrucțiunile pe care mi le-a dat și mie, așa că am făcut-o. și a urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat. În mod surprinzător, în a doua zi, era în jurul serii. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am promis că oricui cunosc care are o problemă de relație, aș fi de ajutor acestei persoane, trimițându-l la singurul vrăjitor real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă. WhatsApp/Viber lui: +2347054019402 SAU e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    dacă ai nevoie de ajutorul lui în relația ta sau în orice alt Caz.
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută
    3) Opriți vrăjile de divorț
    4) Vrăji de căsătorie
    5) Vraja de sarcină
    6) Vrăji de despărțire
    7) Vraja morții
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    9) vrei să-ți mulțumești iubitul
    10) Loteria


  76. Anonymous Says:

    Bună ziua tuturor! Numele meu este Adelina Calin..Am fost ranita si inima franta cand a aparut o problema foarte mare in casnicia mea in urma cu sapte luni, intre mine si sotul meu. atât de groaznic încât a dus cazul în judecată pentru divorţ. a spus că nu a mai vrut să stea cu mine niciodată și că nu mă mai iubește. Așa că a făcut bagajele din casă și ne-a făcut pe mine și pe copiii mei să trecem prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele posibile să-l aduc înapoi, după multă cerșit, dar totul fără rezultat. A confirmat că a luat decizia și nu a vrut să mă mai vadă niciodată. Așa că într-o seară, când mă întorceam de la serviciu, am întâlnit un vechi prieten de-al meu care l-a întrebat pe soțul meu. Așa că i-am explicat totul, așa că mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi recuperez soțul este să vizitez un preot pentru că și pentru el a funcționat cu adevărat. Deși nu am crezut niciodată în vrajă, dar nu am avut altă opțiune, decât să-i urmeze sfatul. Apoi mi-a dat numărul de whatsapp al preotului pe care l-a vizitat. Așa că a doua zi dimineață, am trimis un mesaj la numărul pe care mi l-a dat, iar preotul m-a asigurat că îmi voi primi soțul înapoi săptămâna viitoare. Ce declarație uimitoare!! Nu am crezut niciodată, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi săptămâna următoare, în mod surprinzător, soțul meu, care nu m-a sunat în ultimele 7 luni, m-a sunat pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor mei. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât era înainte, cu ajutorul unui preot. Așadar, vă voi sfătui acolo dacă aveți vreo problemă, contactați dr. Ibinoba, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta.. WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com


  77. Anonymous Says:

    DR WALE, CEL MAI BUN OM, ADUCE TOATA FERICIREA ÎNAPOI LA TI ÎNCREDEREA LUI ESTE 100%. CONTACTAȚI WHATSAPP: +2347054019402
    În viața noastră cu toții avem nevoie de o persoană specială care să ne facă să rămânem fericiți, de multe ori lucrurile nu merg conform planurilor, poate pentru că în mintea noastră ceva serios deranjează și mănâncă în interiorul nostru. Sunt aici să apreciez munca bună a lui DR WALE, care mi-a luat tristețea și tristețea și le-a restabilit cu mai multă fericire. DR WALE este un om de cuvinte și promisiuni. Dacă ai ceva ce vrei să facă pentru tine, motivul pentru care spun asta este că DR WALE a fost bărbatul care a ajutat la restabilirea relației mele și a căsătoriei cu sora mea. îl poți contacta pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU pe e-mail: drwalespellhome@gmail.com


  78. Liliana Jose Says:

    Numele meu este Liliana Jose, vreau să împărtășesc tuturor această mărturie mare a vieții mele. Am fost căsătorită cu soțul meu Michael Jose, îl iubesc atât de mult. Suntem căsătoriți de 8 ani și avem doi copii. A plecat în vacanță în Cipru unde a cunoscut o doamnă pe nume Linda, mi-a spus că nu mai este interesat de căsnicia noastră. Am devenit atât de confuză și am început să caut ajutor, toate eforturile de a-l aduce înapoi au eșuat până când am întâlnit o veche prietenă pe nume Christina și i-am spus despre problema mea. Apoi mi-a prezentat un bărbat pe nume Dr Trust, care a făcut o vrajă pentru ea, care l-a adus înapoi la ea pe fostul ei în 14 ore. L-am contactat pe Dr Trust pentru a mă ajuta să-mi aduc înapoi soțul și mi-a cerut să nu-mi fac griji că zeii strămoșilor săi vor lupta pentru mine. Mi-a spus în 14 ore că mă va reuni pe mine și pe soțul meu împreună. După 14 ore, soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce acasă la mine și la copii. Am fost surprins când l-am văzut și a început să ceară iertare... acum suntem o familie fericită. Toate datorită marelui Dr Trust. dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin:

    E-mail: drtrustspelltemple@gmail.com

    WhatsApp: +14242983869


  79. Anonymous Says:

    Sunt plin de bucurie să împărtășesc această mărturie aici. Am găsit o mărturie minunată despre modul în care DR WALE a ajutat-o pe această doamnă să-și salveze căsnicia și a ajutat-o să-și recapete munca în care șeful ei plănuia să o concedieze. Dar, așa cum a spus ea, cu ajutorul lui DR WALE, totul a revenit la normal pentru ea. După ce i-am citit mărturia, am contactat-o pe DR WALE pentru că mă certam serios cu soțul meu, el plănuia să pună capăt căsniciei noastre de zece ani. După ce i-am spus lui DR WALE ce se întâmplă în căsnicia mea, el mi-a spus că totul va fi bine în căsnicia mea și l-am crezut. Așa că a făcut o vrajă pentru mine și iată că soțul meu a început din nou să se poarte bine cu mine. Mă bucur că am dat peste această mărturie pentru că asta m-a ajutat să găsesc pacea și odihna sufletească în propria mea căsnicie. Și tu îl poți contacta pe DR WALE pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com


  80. annonymous Says:

    V-aș spune cu plăcere că am reușit să pun capăt problemei mele cu divorțul și să-mi restabilim căsnicia din nou, nu știu ce s-a întâmplat cu soțul meu că a cerut divorțul, am încercat să-l conving, dar nu m-a ascultat, nu am avut altă opțiune decât să caut ajutor oriunde m-am putut gândi și am ajuns până la a-l contacta pe DR Ajayi și acum mă bucur că i-am cerut ajutorul. Pentru că dacă nu ar fi fost doctorul Ajayi, nu știu ce s-ar fi întâmplat cu căsnicia mea, pentru că îmi iubeam soțul și nu suportam să-l pierd. Vraja a funcționat ca prin magie, soțul meu s-a schimbat și a început să arate dragoste în loc de divorțul pe care îl plănuia. Sunt prea fericit că totul este la locul meu acum. Aș recomanda cu plăcere Dr. Ajayi oricărei persoane care trec prin probleme de căsătorie și doresc să pună capăt. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor autentic, contactați-l pe Dr. Ajayi pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com, cred că nu vă va dezamăgi.


  81. Anonymous Says:

    Buna tuturor! Ma numesc Maria Ionut...Aceasta este o marturie pe care o voi spune tuturor sa o auda. Sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsnicie, o altă femeie a avut o vrajă să-mi ia iubitul de la mine, apoi soțul meu m-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până am vrut să spun o postare în care acest om Dr.Ibinoba a ajutat pe cineva și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc soțul minunat acasă și crede-mă, tocmai i-am trimis poza mea lui și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a spus el, am văzut o mașină intrat în casă și iată că era soțul meu, s-a întors la mine și la copii... de aceea sunt bucuros să vă fac pe toți cei aflați într-o problemă similară să se întâlnească cu acest bărbat și să-l fac pe iubitul vostru să se întoarcă la tu.Contacteaza-l pe WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com


  82. Anonymous Says:

    Nu pot uita cum m-a ajutat DR WALE să-mi refac căsnicia după opt luni de despărțire de soția mea din ceartă și ea a plecat și nu se mai întoarce niciodată la mine, am făcut atât de mult ca să o recuperez, dar nimic nu s-a rezolvat până când Am văzut un comentariu online când cineva depunea mărturie despre modul în care DR WALE a ajutat-o să-și restabilească soțul și așa l-am contactat prin WhatsApp lui și, după ce mi-a scris problema, m-a asigurat că mă va ajuta să mă întorc cu soția mea. în câteva zile după ce am făcut vraja de dragoste și după ce el a făcut vraja, soția mea s-a întors acasă și a rugat că îi pare foarte rău astăzi, m-am întors cu soția mea și suntem amândoi fericiți și trăim din nou împreună. Știu că există mulți oameni care doresc să-și recapete dragostea, vă rugăm să contactați DR WALE pentru că el este răspunsul perfect la problema dvs. Datele lui de contact sunt: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau drwalespellhome@gmail.com


  83. Anonymous Says:

    Vreau să folosesc acest mediu pentru a-i mulțumi marelui vrăjitor DR WALE pentru că mi-a adus înapoi dragul soț. Când soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie, trăiam în dureri pentru că îl iubesc atât de mult, nu știam ce să fac, de fapt am fost confuz până când am întâlnit o prietenă de-a mea pe nume Ella și cu mine. i-a spus prin ce trec, apoi mi-a spus să nu-mi fac griji că și ea a trecut prin aceeași problemă, dar în cazul ei a fost iubitul, apoi m-a dus la un spiritist, un vrăjitor, pe nume DR WALE, care a ajutat-o. înapoi pe iubitul ei, Când l-am contactat pe DR WALE pe WhatsApp +2347054019402, i-am spus problemele mele, după aceea, mi-a spus ce să fac și mi-a spus după ce am făcut ce mi-a spus, după câteva săptămâni soțul meu va veni să se târască pe genunchii lui rugându-mă să-l iert. După câteva săptămâni a venit soțul meu și a început să mă roage, nu m-am așteptat să se întâmple așa de curând, am bătut la ușă, când am deschis ușa, spre cea mai mare surpriză, l-am văzut pe soțul meu în genunchi rugându-mă și pe mine și pe noștri. copiii să-l ierte.
    De asemenea, vindecă tot felul de boli, inclusiv pe cea enumerată mai jos,
    1. HIV/SIDA.
    2. HERPES 1/2.
    3. CANCER.
    4. ALS (boala lui Lou Gehrig).
    5. Hepatita B.
    6. HIPERTENSIUNEA.
    7. NUMĂR scazut de spermatozoizi.
    8. ASTMB.
    9. PROBLEMA VIRGINIA.
    10. DIAREE.
    11. GRAND.
    12. herpes rece.
    13. AVC.

    Și a făcut și următoarele vrăji,

    1. vrei o căsnicie bună,
    2. ești politician și ai nevoie de protecție,
    3. ai nevoie de o vrajă de dragoste,
    4. vrei să fii un bărbat sau o femeie bogată,
    5. vrei ca partenerul tău să te iubească,
    6. Cauți soție sau soț,
    7. vrei să lucrezi cu o viză în orice țară la alegere,
    8. ești un om de afaceri sau o femeie și vrei ca afacerea ta să se miște,
    9. vrei ca șeful tău să te iubească,
    10. vrei ca sotul sau sotia ta sa te inchine,
    11 Ai nevoie de un loc de muncă,
    12 Ai nevoie de promovare în locul tău de muncă,
    Oricine are problemele enumerate mai sus ar trebui să contacteze DR WALE, marele vrăjitor. Contactați-l prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com


  84. Anonymous Says:

    Sufer de herpes în ultimii opt ani și zece luni și, de atunci, am luat o serie de tratamente și pastile, dar nu a existat nicio îmbunătățire până când am dat peste mărturii ale lui DR WALE despre modul în care a vindecat diferiți oameni de diferite boli din întreaga lume, apoi l-am contactat și pe el. După conversația noastră, mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor lui. Când am terminat de luat medicamentul pe bază de plante, am fost la un control medical și spre cea mai mare surpriză m-am vindecat de herpes. Inima mea este atât de plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau de orice altă boală, puteți contacta DR WALE astăzi pe acest WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    DR WALE vindecă și:
    1. HIV/SIDA
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (boala lui Lou Gehrig)
    5. Hepatita B


  85. Anonymous Says:

    DR WALE s-a născut într-o familie de psihici talentați. Tatăl lui știa să citească gândurile și îi plăcea să spună oamenilor ce gândesc. Mama lui știa și ea să citească gândurile, dar avea o putere mai mare. Ea a fost binecuvântată cu capacitatea de a se concentra asupra dorinței unei persoane și de a o face realitate!
    Ai nevoie să găsești echilibrul și fericirea în viață?
    Îți îndeplinești scopul și destinul vieții tale?
    DR WALE și al șaptelea spirit cunoscut și ca mari puteri aici este gata să răspundă!!
    1. Remediați relațiile rupte și restabiliți căsătoriile (legeți iubiții împreună)
    2. Aduceți înapoi dragostea pierdută (fostul iubit înapoi)
    3. Inel magic și protecție spirituală,
    4. Promovarea și favorizarea locurilor de muncă,
    5. Alungă spiritul rău și vrăjitoria,
    6. Faima și bogăția,
    7. Anularea cauzelor în instanță, a dosarelor de divorț și anularea datoriilor
    8. Ierburi pentru BTS și infecții și boli cronice,
    9. ritualuri de bani,
    10. Aduceți înapoi bunurile furate și recuperarea destinului,
    11. Porțiune de vânzări rapide pentru comercianți,
    12. Promovați la locul de muncă,
    13. Căsătorește-te cu adevărata iubire a vieții tale,
    14. Controlul minții și lectura,
    15. Anulați blestemele de la persoanele afectate și opriți visele rele,
    16. Renunță la obiceiurile proaste,
    17. Află un iubit adevărat,
    18. Ierburi pentru fertilitate,
    19. Nu mai înșela partenerul,
    20. Curățare de ghinion (elimină vrăjile rele)
    21. Deturnează problemele viitoare..etc
    WhatsApp/Viber +2347054019402
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com


  86. Unknown Says:

    Salutare prieteni, sunt Aina și nu am crezut niciodată în nimic supranatural, dar un om puternic numit Dr Ajayi m-a făcut să am o altă viziune asupra vieții. L-am întâlnit pe omul puternic Dr Ajayi online, când treceam prin dureri emoționale, pentru că iubitul meu de 4 ani m-a părăsit pentru o altă femeie fără ca noi să avem vreo neînțelegere. I-am explicat situația mea puternicului Dr Ajayi și m-a făcut să înțeleg că ceea ce se întâmplă nu este firesc și mi-a spus pașii de urmat pentru a-mi recâștiga iubitul, i-am urmat instrucțiunile și după 2 zile iubitul meu care m-a părăsit de 8 luni. deblochează-mă de pe platforma lui de socializare și m-a contactat că se întoarce acasă și ar trebui să-l iert. de atunci, viața mea amoroasă a fost minunată. Îți mulțumesc Dr. Ajayi pentru că m-ai făcut să cred în supranatural, dacă ai nevoie de ajutor în viața ta amoroasă, Dr Ajayi este 100 SIGUR. contactați-l pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Viber / Whatsapp: +2347084887094


  87. Anonymous Says:

    Viața mea s-a întors!!! După nouă ani de căsnicie întreruptă, soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi gemeni ai noștri. Am simțit că viața mea era pe cale să se sfârșească, aproape m-am sinucis, am fost emoționat foarte mult timp. Datorită unui vrăjitor numit DR WALE, pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincioasă, în timp ce răsfoiam pe internet, căutam un vrăjitor bun care să-mi rezolve problemele. Am dat peste o mulțime de mărturii despre acest vrăjitor special. Unii oameni au mărturisit că și-a adus fostul iubit înapoi, alții au mărturisit că restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, unii au mărturisit că poate face o vrajă pentru a opri divorțul și așa mai departe. Am întâlnit și o mărturie anume, era despre o femeie pe nume Sofia, ea a mărturisit despre modul în care DR WALE și-a adus înapoi fostul iubit în mai puțin de o săptămână și a inversat efectul cancerului băieților lor, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a renunțat la DR WALE „WhatsApp: +2347054019402. După ce am citit toate acestea, am decis să discut cu DR WALE. L-am contactat prin WhatsApp: +2347054019402 și i-am explicat problema mea. În doar câteva săptămâni, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem și mai fericiți decât înainte. DR WALE este cu adevărat un om talentat și nu mă voi opri din a-l publica pentru că este un om minunat... Dacă ai o problemă și cauți un vrăjitor real și autentic care să îți rezolve toate problemele. Încercați DR WALE oricând, acesta este răspunsul la problemele dvs. Iată contactul lui: WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com


  88. Anonymous Says:

    De ce să te doare capul, de ce să permiti depresiei să te mănânce când poți doar să-l contactezi pe DR WALE pentru ca el să rezolve problemele cu care te confrunți.
    Aveți un dosar în instanță
    Cauți promovare
    Vrei să câștigi un joc jackpot la loterie
    HIV/SIDA dumneavoastră poate fi vindecat
    Suferiți de un accident vascular cerebral
    Suferi de Rac?
    Ai un număr scăzut de spermatozoizi
    Vrei să-ți repari căsnicia ruptă
    Vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit
    Ai o boală/infecție pe care vrei să o vindeci
    Aveți nevoie de un remediu pentru Herpes Simplex Virus 2/PCOS
    și așa mai departe și așa mai departe.
    contactați-l pe DR WALE astăzi, vă voi aduce înapoi toată fericirea și vă voi face fericit din nou.
    Contactați DR WALE pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com


  89. Anonymous Says:

    Salutare prieteni, o mărturie minunată și uimitoare despre un mare vrăjitor pe care îmi place foarte mult să o împărtășesc. Să-mi recuperez soția este ceea ce mă așteptam mai puțin și nu mi-am putut imagina niciodată. Eu și soția mea suntem căsătoriți de cinci ani și trăim fericiți, dar dintr-o dată s-a schimbat complet și s-a îndepărtat de mine și nu am știut niciodată ce se întâmplă, am încercat să o întreb, dar ea a refuzat să-mi spună ce se întâmplă. problema este, și pe măsură ce timpul a trecut ea a căutat să divorțeze. Eram atât de îngrijorat și confuz și am făcut tot posibilul să o recuperez, dar nu a fost ușor, am crezut că s-a pierdut orice speranță și, în timpul căutării mele de ieșire, un prieten de-al meu care a avut o problemă similară mi-a spus despre un mare vrăjitor numit DR WALE, care l-a ajutat să-și recapete și soția. Nu am crezut niciodată în vrăjile în toată viața mea sau în magie, pentru că nu m-am gândit că va funcționa, dar am încercat să-i dau acestui om o șansă și, spre cea mai mare surpriză, a făcut o vrajă asupra mea, dar astăzi suntem din nou împreună într-o casă minunată. cu trei copii frumoși. Suntem din nou fericiți împreună și folosesc această ocazie pentru a spune oricui trece printr-o situație similară să-l contacteze pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com


Trimiteți un comentariu